Ribiška družina Idrija


RDI » Domov

Nalepke RZS

05.04.2013

ZNAMKICE RZS se bodo lepile na članske izkaznice v SOBOTO, 6.4. po končani čistilni akciji in sicer v DOMU RIBIČEV v Sr. Kanomlji 34a.

Več »

Čistilna akcija

27.03.2013

ČISTILNA AKCIJA Obveščamo vse člane RD Idrija, da se zaradi neugodnih vremenskih razmer čistilna akcija prestavi iz sobote 30.3.2013 na SOBOTO 6.4.2013 S PRIČETKOM OB 8,00. Dobimo se na običajnih mestih: Idrija: avtobusna postaja. Sp. Idrija: Avtobusna postaja. Cerkno: Avtobusna postaja Cerkno in Želin. PROSIMO, da vse nadalnje informacije o čistilni akciji spremljate tudi preko naše spletne strani. Dober prijem

Več »

OGLAS za ribiške čuvaje

19.01.2012

OGLAS za ribiške čuvaje Ribiška družina Idrija išče primerne kandidate za opravljanje ribiškega čuvaja. Zaželjeno je, da ima kandidat opravljen ribiški izpit najmanj tri leta, da vsaj pasivno obvlada angleški ali italijanski jezik in ima lastno prevozno sredstvo. Poleg omenjenih lastnosti morajo kandidati imeti primerne psihofizične lastnosti za opravljanje nalog ribiškega čuvaja. Pisne prijave posredujte na naslov Ribiška družina Idrija, Sr. Kanomlja 34A, Sp. Idrija ali po elektronski pošti na naslov info@rd-idrija.si Vse prijavljene kandidate bomo povabili na razgovor.

Več »

DRŽAVNI PRVAKI

29.11.2011

Muharski ekipi RD Idrija je na letošnjem državnem prvenstvu uspelo osvojiti prvo mesto in s tem naslov DRŽAVNIH PRVAKOV. Poleg tega pa je član ekipe Škafar Mirko osvojil tudi naslov DRŽAVNEGA PRVAKA v konkurenci posameznikov.

Več »

Hotel JOŽEF

01.04.2011

V idriji, tik ob začetku TROFEJNEGA revirja je pred nedavnim odprl svoja vrata majhen, prijazen hotel JOŽEF. Hotel ima 11 prijetnih sobic, apartma in s svojo prijaznostjo ter sproščeno atmosfero vabi. Spletna stran še ni dokončno izdelana a vseeno lahko najnujnejše podatke dobite na internetni strani hotela. Več informacij dobite na: beri dalje Osnovne podatke lahko najdete tudi v meniju: Turistični ribolov in prenocišča/ponudba prenočišč/Idrija z okolico/Hotel JOŽEF

Več »

Ribiški okoliš z revirji

Prikaz gojitvenih, ribolovnih in drugih voda na pregledni mapi.

Ogled mape

Ribe naših voda

Soška postrv (Salmo marmoratus) je sladkovodna riba.

Več o naših ribah

Utrinek iz galerije

Video posnetki

Idrijca
Podreteja